DERMATO - COSMETICE PROFESIONALE TAHE

Information

DERMATO - COSMETICE PROFESIONALE TAHE

  Linia dermato-cosmetica a viitorului creata special pentru prevenirea și corectarea îmbătrânirii cutanate.

   Ingredienti activi -colagen, proteoglicani,  acid hialuronic - pentru a creea o fuziune perfectă între dermatologie și estetică, știință și frumusete. Reduce semnele vizibile de îmbătrânire cu un nivel ridicat de hidratare și o reparaț...

  Linia dermato-cosmetica a viitorului creata special pentru prevenirea și corectarea îmbătrânirii cutanate.

   Ingredienti activi -colagen, proteoglicani,  acid hialuronic - pentru a creea o fuziune perfectă între dermatologie și estetică, știință și frumusete. Reduce semnele vizibile de îmbătrânire cu un nivel ridicat de hidratare și o reparație profundă a țesuturilor afectate de trecerea timpului.

Mai multe

DERMATO - COSMETICE PROFESIONALE TAHE Conține 9 produse.

Subcategorii

 • INTENSE LINE-...

    
  Linia dermato-cosmetica a viitorului creata special pentru prevenirea și corectarea îmbătrânirii cutanate. Ingredienti activi -colagen, proteoglicani,  acid hialuronic - pentru a creea o fuziune perfectă între dermatologie și estetică, știință și frumusete. 
      

            

  Produse disponibile in Centrele  de Chirurgie Estetica si numai in cele mai bune centre de infrumusetare din Romania. Cu o concentratie unica de hialuronic, aceasta linie trebuie sa fie prezenta in trusa tuturor celor care doresc un ten perfect.

 • LASER LINE...

  LASER LINE Dermato-cosmetice pentru epilare Laser 

    Grupa de produse Pre si Post epilare definitiva Laser si IPL.Singura linie Dermato-cosmetica din lume special conceputa pentru epilarea  definitiva. 

Showing 1 - 9 of 9 items
Showing 1 - 9 of 9 items