L`OREAL PROFESIONAL

Information

L`OREAL PROFESIONAL

      Va propunem o selectie a celor mai populare produse L`OREAL PROFESSIONNEL PARIS.Activitatea desfasurata timp de 15 ani ca si national comercial  manager in cadrul  L`OREAL PROFESSIONNEL, m-a ajutat sa inteleg foarte bine nevoile centrelor de infrumusetare si in consecinta va propun o selectie a celor mai importante produse , bineinteles la...

      Va propunem o selectie a celor mai populare produse L`OREAL PROFESSIONNEL PARIS.Activitatea desfasurata timp de 15 ani ca si national comercial  manager in cadrul  L`OREAL PROFESSIONNEL, m-a ajutat sa inteleg foarte bine nevoile centrelor de infrumusetare si in consecinta va propun o selectie a celor mai importante produse , bineinteles la cel mai bun pret.

                                                                                                       Dan Negrea

Mai multe

L`OREAL PROFESIONAL Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Vopsea L`OREAL...
  Va propunem o selectie a celor mai populare culori MAJIREL. Activitatea desfasurata timp de 15 ani ca si national  manager in cadrul  L`OREAL PROFESSIONNEL, m-a ajutat sa inteleg foarte bine nevoile centrelor de infrumusetare si in consecinta va propun o selectie a celor mai importante produse , bineinteles la cel mai bun pret.         
  Dan Negrea
 • Tratamete par L`oreal...
  Va propunem o selectie a celor mai populare tratamente. Activitatea desfasurata timp de 15 ani ca si national  manager in cadrul  L`OREAL PROFESSIONNEL, m-a ajutat sa inteleg foarte bine nevoile centrelor de infrumusetare si in consecinta va propun o selectie a celor mai importante produse , bineinteles la cel mai bun pret.         
  Dan Negrea
 • SAMPON L`oreal...
  Va propunem o selectie a celor mai populare sampoane L`Oreal . Activitatea desfasurata timp de 15 ani ca si national  manager in cadrul  L`OREAL PROFESSIONNEL, m-a ajutat sa inteleg foarte bine nevoile centrelor de infrumusetare si in consecinta va propun o selectie a celor mai importante produse , bineinteles la cel mai bun pret.         
  Dan Negrea
 • STILYNG L`OREAL...