Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

Reduceri!  Radiofrecventa Monopolara - Bipolara Si Tripolara  fata si corp Mărește

Radiofrecventa Monopolara - Bipolara Si Tripolara fata si corp

New product

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO

More details

3 Produse

0,00 lei tax incl.

More info

Aparat Radiofrecventa Monopolara - Bipolara Si Tripolara Pentru Fata Si Corp

Fisioline Radiant® Beauty este un generator inovator de radiofrecvență, care administrează energia prin transmiterea unui curent electric cu efect capacitiv sau rezistiv monopolar, bipolar și tripolar.

Principiul de bază al radiofrecvenței este inducția termică, prin intermediul administrării unor unde electromagnetice pentru stimularea proceselor celulare naturale din cadrul structurilor biologice, într-o manieră neinvazivă.

 Efectele căldurii asupra colagenului determină modificarea structurii fibrilare, cu denaturarea și contracția ulterioară a fibrelor de colagen. Molecula denaturată este mai scurtă și mai groasă, acest fenomen mărind grosimea dermei și având un efect puternic asupra fermității pielii.

 Creșterea de temperatură duce la eliberarea substanțelor active biologice, care stimulează fibroblastul pentru a sintetiza colagen și elastină noi, cu creșterea ulterioară a densității pielii.

Umplerea și diminuarea ridurilor

Acțiune anti-îmbătrânire

Tonifierea pielii
Piele mai fermă
Vergeturi
Paniculită generată de celulită și grăsime
Vasodilatare
Drenaj

 Indicatii:

 Revigorarea pielii – Intinerirea pielii:

 Tratamentul de întinerire a pielii cu Fisioline Radiant® Beauty are capacitatea unică de a trata semnele de îmbătrânire de pe față, gât și decolteu. 

 Tratamentul cu radiofrecvență stimulează producția de colagen și elastină, pentru un ton și o textură generale îmbunătățite ale pielii, rezultând un efect global de face-lift.

 Acțiunea de revitalizare a aparatului Fisioline Radiant® Beauty reface activitatea celulară, îmbunătățind culoarea, densitatea și elasticitatea pielii.

 Tonifiere si o piele mai ferma:

 Tratamentul cu diatermie prin radiofrecvență administrat cu ajutorul aparatului Fisioline Radiant® Beauty contracarează lăsarea pielii, cauzată de procesul de îmbătrânire, și produce contracția pielii cu un efect vizibil de fermitate și lifting chiar de la primele ședințe, cu oîmbunătățire treptată a suprafețelor tratate, vizibilă într-o perioadă cuprinsă între câteva zile și mai multe săptămâni.

 Celulita, vasodilatare si drenaj:

 Fisioline Radiant® Beauty are efecte de vasodilatare și drenaj, care promovează eliminarea lichidelor reținute în țesuturi, amplificând procesul de alimentare cu oxigen a celulelor.

 Datorită efectelor sale asupra microcirculației, tratamentul cu radiofrecvență este recomandat pentru celulită, pentru staza circulatorie și limfatică și pentru afectarea tonusului pielii din membrele inferioare, abdomen și membrele superioare, unde permite transportul energiei și al căldurii către dermă și țesutul subcutanat. Aceasta are ca rezultat o îmbunătățire a microcirculației și o refacere corectă a țesutului fibros, cu o reducere evidentă a efectului de „coajă de portocală” și a edemului localizat.

 Wizard si protocoale de tratament:

 Tehnologia Fisioline Radiant® Beauty dispune de o interfață cu utilizatorul intuitivă, prin intermediul ecranului tactil color.

Wizard, un ghid digital veritabil de utilizare, îi permite operatorului să selecteze, să modifice și să țină sub control în permanență toate funcțiile de operare și parametrii de lucru.

 Fisioline Radiant® Beauty îi permite operatorului să utilizeze protocoale de tratament presetate, cu parametri intuitivi și simplu de înțeles, precum și configurarea liberă a parametrilor tratamentului.

 Cu ajutorul Fisioline Radiant® Beauty, operatorul poate crea programe personalizate, concepute special pentru pacient și indicate pentru zonele care necesită tratament, pentru ședințe rapide, eficiente și cu scop precis.

 Piese de mana rezistive bipolare si tripolare:

 O caracteristică unică a aparatului Fisioline Radiant® Beauty o reprezintă piesele de mână bipolare rezistive circulare și sferice, precum și piesele de mână tripolare.

 Fisioline Radiant® Beauty este unul dintre primele dispozitive pentru diatermie prin radiofrecvență care a optat pentru piese de mână rezistive bipolare. 

 Această tehnică de aplicare, care nu necesită un electrod de referință, permite definirea zonei tratate prin metoda rezistivă.

 Fisioline Radiant® Beauty vă permite să alegeți piesele de mână rezistive tripolare, ca alternativă la piesele de mână rezistive bipolare care, în aplicații particulare, permit optimizarea distribuției energiei. Rezultatul este o doză concentrată pe zona care necesită tratament, pacientul manifestând o senzație plăcută de căldură.

 Frecventa multipla:

Fisioline Radiant® Beauty, unic în felul său, oferă posibilitatea de a alege până la 7 reglaje ale frecvențelor, care pot fi selectate chiar și în timpul tratamentului, atât prin metoda rezistivă, cât și prin metoda capacitivă, în funcție de adâncimea țesuturilor care trebuie tratate.

 Energie controlata si masurata:

 Aparatele Fisioline Radiant® Beauty sunt dispozitive cu radiofrecvență extrem de versatile și intuitive; acestea permit gestionarea liberă și menținerea sub control a energiei transferate către țesuturi, prin salvarea automată a parametrilor asociați cu zona tratată.

 Fisioline Radiant® Beauty este dotat cu un aparat de măsură electronic, care permite măsurarea impedanței țesutului și, împreună cu bara de monitorizare a energiei (Energy Power Bar), monitorizează și afișează în timp real energia absorbită de țesuturi. De asemenea, aparatul este dotat cu un dispozitiv de protecție, care detectează contactul electrodului de referință pentru proceduri sigure și fără probleme, prin intermediul unei verificări audio-vizuale.

 

Un sistem interactiv între operator și energie:

 Hipertermie

 Atunci când bara Energy Power Bar depășește linia dreaptă, înseamnă că aparatul este într-o fază de hiperemie (diminuarea excesivă a impedanței și creșterea ulterioară a căldurii în zona tratată).

 Termie

 Atunci când bara Energy Power Bar staționează între două linii verticale, înseamnă că aparatul este într-o fază de normotermie.

 Hipotermie/Modul atermic

 Atunci când bara Energy Power Bar rămâne cu mult sub linia din stânga, înseamnă că aparatul este într-o fază de hipotermie.

 Antrenorul dumneavoastra personal:

 Fisioline Radiant® Beauty prezintă o inovație importantă: asocierea protocoalelor terapeutice presetate cu tutoriale video exemplificative, întotdeauna disponibile, cu posibilitate de actualizare și de utilizare direct de pe consola dispozitivului, afișând detaliile mișcărilor care trebuie făcute de operator în timpul tratamentului.

 Solicitati o oferta de pret pentru acest aparat

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

 Radiofrecventa Monopolara - Bipolara Si Tripolara  fata si corp

Radiofrecventa Monopolara - Bipolara Si Tripolara fata si corp

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO