Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

Reduceri! O.P.A.F® Beauty Mărește

O.P.A.F® Beauty

New product

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO

More details

5 Produse

0,00 lei tax incl.

More info

     O.P.A.F® Beauty

    O.P.A.F® Beauty este o tehnologie de ultimă oră pentru remodelare corporală, care generează unde de presiune la frecvență înaltă, exploatând un etaj final de putere inovator, denumit Clasa E.

 Eficacitatea mecanică obținută prin etajul final de putere Clasa E este considerabil mai mare decât cea obținută prin intermediul etajelor finale tradiționale, permițându-i operatorului să obțină o putere constantă cu efect termic redus.

 Acțiune de șoc triplă, concentrată și de mare putere, în adâncime:

 • Efect de presiune

• Efect mecanic

• Diatermie

 Puterea de vârf ridicată a undelor de presiune generate permite obținerea unui efect mecanic amplificat, cu energie mai mare, pentru desprinderea celulelor de grăsime și a benzilor fibroase de celulită.

 

O.P.A.F® Beauty este un răspuns eficient la tratarea celulitei, a grăsimii și a stazei venoase.

 Tratamentul de șoc pentru celulită, grăsime și stază venoasă:

 Oxigenarea țesuturilor

Pierdere armonioasă în greutate

Reducerea efectului de „coajă de portocală”

Remodelarea siluetei

Reducerea depunerilor de grăsime localizate

Reducerea celulitei

 Datorită Undelor de presiune care pun în mișcare depunerile de grăsime în exces, O.P.A.F® Beauty generează o creștere a temperaturii tisulare, astfel stimulând metabolismul celular și vasodilatarea.

Țesutul adipos este descompus în particule minuscule, care pot fi drenate cu ușurință utilizând electrostimulatorul de drenaj Modulo Beauty sau aparatul de masaj prin presiune Linfopress Beauty sau Linfopress Alizè.

 Versiunea Platinum Series a modelului O.P.A.F® Beauty completează metodele tradiționale cu o funcție inovatoare: tratamentul secvențial automat.

 Tratamentul secvențial îi oferă operatorului posibilitatea de a utiliza aplicatoare cu discuri multiple pentru scanare cu o zonă de contact mare, care pot fi aplicate pur și simplu cu benzi elastice obișnuite.

Emisia este secvențială și îi permite operatorului să efectueze un tratament automat pe o suprafață mare, fără intervenție manuală.

 

Variația frecvențelor de emisie și a modulației.

 Acțiunea combinată a celor două frecvențe de emisie, 1/3 MHz, provoacă efecte fiziologice diferite asupra țesuturilor tratate.

 Variația numărului de impulsuri (de la 1.000.000 la 3.000.000) în cadrul unei modulații de frecvență joasă (100 Hz) le oferă profesioniștilor posibilitatea de a seta separat atât efectele mecanice, cât și cele termice. Variația timpilor de acțiune printr-o comutare de frecvență, de exemplu: 2” la 1 MHz și 4” la 3MHz, îi permite operatorului să livreze impulsuri mecanice scurte la mare energie și puternice, adânc în țesuturi.

 Wizard și protocoale:

 Tehnologia O.P.A.F® Beauty dispune de o interfață cu utilizatorul simplă, prin intermediul ecranului tactil color. Wizard, un ghid digital veritabil de utilizare, îi permite operatorului să selecteze, să modifice și să țină sub control în permanență funcțiile și parametrii de lucru.

O.P.A.F® Beauty îi oferă, de asemenea, operatorului posibilitatea de utiliza protocoale de tratament presetate cu parametri intuitivi și simplu de înțeles, precum și posibilitatea de a configura liber parametrii tratamentului.

 Cu ajutorul O.P.A.F® Beauty, operatorul poate crea programe personalizate, concepute special pentru pacient și indicate pentru zonele care necesită tratament, pentru ședințe rapide, eficiente și cu scop precis.

 VIDEOTRANING : Aparatul contine fisiere video cu protocolul de tratament :

 O.P.A.F® Beauty prezintă o inovație importantă: asocierea protocoalelor presetate cu tutoriale video exemplificative, întotdeauna disponibile, cu posibilitate de actualizare și de utilizare direct de pe consola dispozitivului, afișând detaliile mișcărilor care trebuie făcute de operator în timpul tratamentului.

 

Aceste materiale de instruire permit utilizarea rapidă, chiar și în cazul operatorilor care nu au o experiență specială în utilizarea O.P.A.F® Beauty.

 

Inițiere rapidă în radiofrecvență, disponibilă pentru tehnologia dumneavoastră.

 

Rezultate vizibile chiar de la prima ședință.

 Solicitati o oferta de pret pentru acest aparat

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

O.P.A.F® Beauty

O.P.A.F® Beauty

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO