Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

C Style Leopard Gold New CORIOLISS Titanium Pate

c208DCSLG

New product

Pret redus de la 499 ron

More details

188 Produse

382,91 lei tax incl.

More info


C STYLE LEOPARD GOLD 

New Corioliss 2020 Titanium plate

       Cine a spus „elementele de bază sunt plictisitoare”? Cel mai ”tanara placa Corioliss” se numește C Style și este  modelul nostru ”entry level” în coafarea cu placa , dar cu calități imbatabile: plăcile din titan și controlul integrat al temperaturii te ajută să obții un look  adaptat nevoilor tale.

     Leopardul Gold Style C este inspirat din printul animalelor și face parte din colecția Leopard, care a fost semnul distinctiv al Corioliss pentru succesul enorm din momentul lansării sale.

CARACTERISTICI:

• Placi basculante din titan slefuit 

• Controlul temperaturii de la 60º la 210º.

• Sistem de incalzire  cu infraroșu. Protejeaza parul .

• Tehnologie cu ioni negativi. Electricitatea statică a părului dispare lăsându-l  moale, mătăsos  și strălucitoar.

• Timp de încălzire 30 secunde.

• Cablu pivotant la 360º

•Dimensiuni 

          Placas: 2,4 x 9 cm

  • Placa de titan  : 2,4 x 9cm
  • Carcasa: 3 x 25 cm
      
.

         icoana1     * Placi din titan: Dispunând de  "placi  mobile" din tourmaline, care maseaza parul si sunt potrivite pentru toate tipurile de par si deosebit de eficient pe parul gros , profesional Iron C1 sunt dotate cu sistemul Titanium technology , care permite ca plăcile să alunece fără efort. peste par pentru a se obține rezultate netede într-o singură faza, elegant Tourmaline este o noua tehnologie inglobata in placile pentru intins parul . Este de 400 ori mai fin decat Ceramica clasica si de 800 ori mai fin decat metalul placilor clasice, si de aceea placile din titan nu agreseaza parul.Placile au proprietati de conductibilitate excelente, pentru o difuzare uniforma si omogena a caldurii cat si pentru un rezultat perfect si de durata.

        icoana2    *Tehnologie ionica: Placile emit  ioni negativi care permit astfel eliminarea efectului electrostatic, conferind in acelasi timp stralucire si efect matasos parului.

         icoana4    *Termostat profesional-*Sistem de control si reglare  al temperaturii intre 120- 235°C.Permite controlul temperaturii astfel incat sa fie adaptata pentru orice tip de par.

         icoana5    *Incalzire in IR Incalzire ultrarapida in Infra Rosu :Permite, instantaneu, atingerea temperaturii optime  Incalzirea  in infrarosu permite placii sa se incalzeasca la 235°C in mai putin de 30 sec, si de asemenea sunt   eliminati  timpii morti pe care ii are o placa obisnuita. deoarece temperatura se mentine la valoarea setata permanent , timpul de reancalzire este de 2-3 sec. La celelalte placi de marca , timpii de reancalzire sunt de 50-60 secunde, acest timp fiind timp "mort" deoarece placa nu este eficienta datorita temperaturii sacazute de lucru Astfel timpul necesar pentru coafat cu placile Corioliss  se reduce la jumatate comparativ cu orice alta  placa de marca existenta in acest moment.

             

        icoana8   *Cordon electric rotativ 360°-impiedicand astfel deteriorarea cablului.

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C Style Leopard Gold New  CORIOLISS Titanium Pate

C Style Leopard Gold New CORIOLISS Titanium Pate

Pret redus de la 499 ron