Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

C1 Paisley Silver Placa Titanium Pate CORIOLISS

C1.0010

New product

Pret redus de la 789 ron

More details

188 Produse

688,00 lei tax incl.

More info

C1 Paisley Silver

TANIUM PLATE CORIOLISS

CHIC DESIGN AND ULTIMATE GLAMOROUS RED CARPET HAIR STYLING RESULTS WITH CORIOLISS PROFESSIONAL TITANIUM FLAT IRON

      Placa Corioliss C1 este foarte ușor de utilizat și obține rezultate spectaculoase, deoarece forma sa se adaptează oricărui tip de lucru și puteți regla, de asemenea, temperatura. Este ideala  pentru salonul de coafura si imperiala pentru  utilizarea acasă.

Designul paisley își are originea în Persia și de secole a fost mult apreciat, chiar și obiectele cu această tipăritură au fost considerate o comoară familială.

Colecția Paisley este relansată, iar modelul Silver Paisley, boem, exotic și sofisticat, este un nod către o eleganță reînnoită.
CARACTERISTICI:

• Placi din titan fin. Sunt basculante si  și ultra soft.

• Carcasă soft Touch. Atingere moale

• Controlul temperaturii de la 120º la 235º.

• Nanotehnologia particulelor de argint. Elimina 99,9% din bacterii .

• Sistem de incalzire  cu infraroșu. Aveți grijă de par la maxim.

• Tehnologie cu ioni negativi. Electricitatea statică a părului dispare lăsându-l  moale, mătăsos și strălucitor.

• Timp de încălzire 20 de secunde.

• Tensiune dublă. Ideal pentru călătorii.

• Cablu pivotant la 360º

• Husa de călătorie inclusă.

Dimensiuni:

• Placi: 2,3 x 9 cm

• Carcasă: 3 x 27,5 cm

    Perfect pentru îndreptare,bucle sau onduleuri, Corioliss C1 Flat Iron combină o  ușoară la atingere cu rezultate de înaltă performanță. Dispunând de plăcuțe flotante de titan lățime de 1 " pentru a asigura un contact perfect și o distribuție a căldurii tot timpul ,placa alunecă chiar și pe ce mai gros fir de par, fără efort.Ideal pentru orice tip de păr, în special gros și aspru, pentru a obține rezultate ultra-netede într-o singură trecere. Placa are cea mai avansată tehnologie anti-statică cu emitere de IONI negativi, pentru a oferi rezultate instantanee fără frecare pentru un finisaj matasos și neted.Tehnologia cu infraroșu oferă protecție cuticulei, pastreaza firul hidratat,previne efectul de frizz, pentru un par cu aspect sanatos. Vezi si  și simti diferența după fiecare utilizare Parul este usor , strălucitor și frumos sănătos Stil cu încredere cu Corioliss C 1 Titanium!

CORIOLISS Miami Beach FL, USA

Imaginile din descrierea tehnica sunt informative.Produsul corespunzator codului este prezentat in imaginile principale.

" Fast & smooth "

              Placa Corioliss profesionala C1 pentru îndreptat pe parul cu plăci de tourmaline este creata să răspunda cerințelor celor mai exigenti profesionisti.atat functional cat si din punct de vedere al design-ului. Placile corioliss C1 profesionale pentru îndreptarea părului sunt cele mai eficiente placi din lume, au utilizari multiple si o dimensiune a placilor perfecta pentru indreptat parul . Ideale pentru îndreptarea părului sau pentru a crea bucle superbe glamour .

         icoana1     * Placi din titan: Dispunând de  "placi  mobile" din tourmaline, care maseaza parul si sunt potrivite pentru toate tipurile de par si deosebit de eficient pe parul gros , profesional Iron C1 sunt dotate cu sistemul Titanium technology , care permite ca plăcile să alunece fără efort. peste par pentru a se obține rezultate netede într-o singură faza, elegant Tourmaline este o noua tehnologie inglobata in placile pentru intins parul . Este de 400 ori mai fin decat Ceramica clasica si de 800 ori mai fin decat metalul placilor clasice, si de aceea placile din titan nu agreseaza parul.Placile au proprietati de conductibilitate excelente, pentru o difuzare uniforma si omogena a caldurii cat si pentru un rezultat perfect si de durata.

        icoana2    *Tehnologie ionica: Placile emit  ioni negativi care permit astfel eliminarea efectului electrostatic, conferind in acelasi timp stralucire si efect matasos parului.

         icoana4    *Termostat profesional-*Sistem de control si reglare  al temperaturii intre 120- 235°C.Permite controlul temperaturii astfel incat sa fie adaptata pentru orice tip de par.

         icoana5    *Incalzire in IR Incalzire ultrarapida in Infra Rosu :Permite, instantaneu, atingerea temperaturii optime  Incalzirea  in infrarosu permite placii sa se incalzeasca la 235°C in mai putin de 30 sec, si de asemenea sunt   eliminati  timpii morti pe care ii are o placa obisnuita. deoarece temperatura se mentine la valoarea setata permanent , timpul de reancalzire este de 2-3 sec. La celelalte placi de marca , timpii de reancalzire sunt de 50-60 secunde, acest timp fiind timp "mort" deoarece placa nu este eficienta datorita temperaturii sacazute de lucru Astfel timpul necesar pentru coafat cu placile Corioliss  se reduce la jumatate comparativ cu orice alta  placa de marca existenta in acest moment.

              *Sistem de control si reglare  al temperaturii intre 120- 235°C.

        icoana8   *Cordon electric rotativ 360°-impiedicand astfel deteriorarea cablului.

*Include husa  de transport rezistenta termic.

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C1 Paisley Silver  Placa Titanium Pate  CORIOLISS

C1 Paisley Silver Placa Titanium Pate CORIOLISS

Pret redus de la 789 ron