BeConcept- Din 1998 - The home of medical beauty, fitness and SPA. Partenerul celor mai importante centre si  clinici de infrumusetare din Romania.

                                                                                                             by Dan Negrea    


        BeConcept - (Royal Busines Accounts) - The home of beauty, fitness and SPA. Cel mai experimentat furnizor pentru produse si echipamente. cosmetice profesionale. Suntem de mai mul de 20 ani, distribuitori exclusivi ai celor mai cunoscute branduri profesionale - TAHE Spania, Corioliss, Fisioline  Italy , Vezzosi Italy, ISO  SPA etc. Succesul noostru se datoreaza calitatii premium a produselor comercializate, seriozitatii si  pregatirii de exceptie a echipei tehnice si comerciale BeConcept , fapt care ne permite acum sa afirmamca avem o istorie de succes. .In anul 1998 am inceput activitatea in Beauty in Bucuresti , apoi, as cu pas am ajuns sa vindem  in toata tara. Asa am creat prima retea de vanzari profesionala la nivel national. 

     Timp de 8 ani am desfasurat activitatea de vanzari in toata Romania.Am vizitat mii de saloane, am dotat si echipat sute de centre,am pregatit mii de profesionisti in toate orasele de la Timisoara la Iasi , de la Sighet la Calarasi.A fost o perioada grea dar plina de satisfactii, zilnic intalneam oameni minunati. In toata aceasta perioada discutiile cu profesionistii din toata tara, ne-au ajutat sa intelegem foarte bine nevoile Centrelor de infrumusetare din Romania.


         In anul 2004  BeConcept-a inceput activitatea ca Distribuitor  L`Oreal Romania, Divizia Professional Products - unde ne-am completat cunostintele  cu experienta internationala si am continuat sa vizitam centrele din tara. Faptul ca am colaborat cu Centrele de infrumusetare din toata Romania, ne-a ajutat sa intelegem foarte bine nevoile si necesitatile acestora si in consecinta am creat o companie cu o echipa super-profesionista, orientata 100% spre nevoile profesionistilor din domeniu .

     Be Concept este marca inregistrata a SC ROYAL BUSINESS ACCOUNTS SRL   care a devenit , o companie cu un portofoliu de branduri complet, care si-a castigat prestigiul si locul pe piata din Romania datorita seriozitatii, profesionalismului si orientarii in totalitate catre client. Filozofia noastra de lucru se bazeaza pe ideea unui real parteneriat cu clientii nostri si nu ca o relatia "vanzator - cumparator" Aceasta filozofie ne-a ajutat sa mentinem colaborari de lunga durata si sa avem ca si parteneri " crema " centelor de infrumusetare din tara.     BeConcept  -este primul distribuitor de pe piata romaneasca care ofera servicii complete de dotare-design-amenajare-administrarea afacerii pentru centrele de infrumusetare.

      Prin intermediul Academiei RBA rbacademy.ro , membra a grupului nostru -oferim servicii complete: pregatire - calificare si specializare personal, consultanta pentru demararea si administrarea unui Centru de infrumusetare, profitabilizarea centrului, pregatirea personalului de la Receptie pana la Manager.
    care incearca permanent sa aduca noutati si inovatii serviciilor si produselor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.
     Contactati-ne si va putem oferii suficiente informatii pentru a va ajuta la o alegere corecta a mobilierului, aparaturii si produselor care se potrivesc cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
         
           Din anul 2014 am deschios divizia Medicala BeConcept-Med - divizie care se prezinta cu o echipa de profesionisti cu studii medicale, si ofera produse si echipamente pentru spitale, clinici medicale

    BeConcept este Marca Inregistrata de catre Royal Business Accounts SRL si este protejata in temeiul Legii nr 84/1998 si republicata in 2010, privind privind marcile si indicatiile geografice.