DERMOPIGMENTARE - TATUAJ

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

Reduceri! Medicorum Digital Kit Microdermopigmentare Mărește

Medicorum Digital Kit Microdermopigmentare

New product

PRET REDUS DE LA 6950 RON

More details

20 Produse

4 797,43 lei tax incl.

More info

MEDICORUM DIGITAL PMU

Cea mai noua si performanta tehnologie digitala   PMU

Un aparat destinat celor care vor sa performeze in PMU.

   Intelligent – Medicorum  -Este cel mai performant  aparat  de pigmentare digital  din lume și este utilizat atât pentru procedurile de micropigmentare cosmetice cât și pentru cele medicale. Având în vedere frecventa  nivelul ridicat de inserții ale acului pe secunda, acest dispozitiv puternic este potrivit atat  pentru aplicații cosmetice, precum și aplicații medicale, cum ar fi restaurarea areolei și procedurile de camuflaj cicatricial.

    Aparatul  oferă patru setări pre-programate pentru sprancene, ochii, buzele și micropigmentarea medicală. Viteza acului și presiunea acului sunt setate automat.

   Piesa de mana -   măsoară continuu rezistența pielii în timpul pigmentării. Fiecare citire crește sau scade viteza acului și presiunea acului pentru o pigmentare optimă și constantă. Un echilibru optim va crea rezultate fabuloase ale PMU. Combinația de setări vă permite să optimizați procesul de pigmentare, ceea ce va duce în cele din urmă la un rezultat final mai bun.

Display ul digital indica permanent turatiile, programul in care se lucreaza, timpul.

Accesorii incluse: piesa de mana, suportul pentru piesa de mana, pedala pentru actionarea acului, incarcator, set 10 ace.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Medicorum Digital Kit Microdermopigmentare

Medicorum Digital Kit Microdermopigmentare

PRET REDUS DE LA 6950 RON