Produse

Information

Producători

Produse noi

Furnizori

Produse vizualizate

LUMICELL W 6

New product

3 Produse

Solicitati oferta !

0,00 lei tax incl.

More info

   LUMICELL WAVE 6

.

SINGURUL SISTEM DE MANAGEMENT AL CELULITEI

 LUMICELL W6 - O ABORDARE tinta asupra celulitei si conturarii corpului.

           Lumicell Wave 6 este singurul sistem de tratarea celulitei care combina cele mai performante tehnologii cu identificarea perfecta a tuturor problemelor ce au legatura cu celulita. • Picioare ingreunate • Aspectul de coaja de portocala • Neregularitati ale pielii • Depozitele de grasime de pe coapsele interioare • Iregularitatile conturului pielii Puterea acestui sistem unic se afla in sinergia care exista intre toate aceste tehnologii, ducand rezultatele individuale la un nivel nemaivazut pana acum.

SINGURUL SISTEM DE MANAGEMENT AL CELULITEI CU MULTIPLE PREMII INTERNATIONALE

  

In decursul timpului Silhouet-Tone  a reusit sa castige cele mai importante premii intr-o piata extrem de exigenta cum este cea din America.

LUMICELL WAVE 6 - CEL MAI PREMIAT APARAT

award-2006-2016_v2

Celulita si formele ei

Clienţii doresc rezultate rapide, vizibile şi acest lucru este exact ceea ce primesc.
Lumicell Wave 6 este singurul sistem de management al celulitei care combina cele mai noi tehnologii ce lucreaza împreună în sinergie pentru a viza toate problemele legate de:
– celulita/aspect de coaja de portocala;
– picioare grele;
– aspectul de tesut flasc al pielii;
– pierdere in elasticitate – aparitie de vergeturi;
– depozite de grasime;
– neregularitati ale pielii.
Alegerea celor 3 programe:

1.Programul de celulită
Special formulat în funcţie de gradul de celulită al clientului şi de severitatea problemelor legate de acesta

“Celulita este o condiţie comună şi de perturbare fiziologica cu care se confruntă cele mai multe femei post-pubertate. Se manifestă clinic prin contururi neregulate ale pielii sau formarea gulerului pielii, cel mai frecvent în regiunile coapse şi fese. Aceasta este cauzata de excesul de tesut adipos de retenţie în organism: neregularitatea pielii este proporţională cu grăsime sub-cutanata proiectata în derm. Fibros septae sechestreaza grăsimea care se afla localizata în pachete distincte, în timp ce benzile orientate vertical sunt ancorate la fascia profunda.

Etiologia de celulita este necunoscuta, dar este determinată de cantitatea de grasime corporala si de natura de septae fibros de sprijin. Femeile au mai multa grasime (27%) decât bărbaţii (15%). Depozitele de grasime in functie de sex sunt diferite pe baza densitatii hormonale hormonale, în diferite regiuni ale corpului. În plus, insulina exercita un efect inhibitor asupra lipolizei şi facilitează intrarea glucozei în adipocite. Analiza histologică a septae fibroase a celulitei a arătat, de asemenea edem localizat, cu proiecţia ulterioară a cresterii de tesut adipos. În plus, un defect funcţional în drenajul limfatic a dus la acumularea de lichid în septae fibros care incetineste circulaţia, si duce la cresterea lipogenezei.

În cele din urmă, schimbările în dinamica capilara produc cresterea proteinelor şi extravazarea fluidelor, care încetineşte în continuare circulaţia şi acidoză creşte, în cele din urmă ducand la scleroza, fibroză interstiţială, scăderea fluxului limfatic. Aceasta reactie in lant duce la adipocite deformate şi a neregulilor conturului pielii asociate cu celulita.

Din păcate, dieta buna si exercitiu fizic condiţionat nu împiedică în mod uniform dezvoltare a celulitei. ” ( Extras din Jurnalul de Terapie cosmetice. 2005; 7: 81-85 Articolul scris de Tina Alster S. & Elizabeth Tanzi L. Washington, Institutul de dermatologice, Washington, DC, Statele Unite ale Americii)

2. Programul de conturare corporală
Acest program vizează depozitele de grăsime localizate şi dificile în „non-celulită”, cum ar fi zonele de talie, şolduri şi abdomen. Aceasta se va concentra pe stimularea până la epuizare a celulelor de grăsime (lipoliza)
3.Programul de drenaj
Pentru probleme circulatorii, picioare grele, edeme şi tratamente post-chirurgicale

LUMICELL WAVE 6 
Este si cel mai performant aparat, destinat centrelor SPA si modelare corporala, care se prezinta intr- o combinatie a metodelor de lucru unica in lume: Masajul Foto-Pneumatic cu Raze Infrarosii – Ultrasunete si Radiofrecventa Bi-Polara cat si Mezoterapia Non-invaziva .

Unicitatea si performantele acestui aparat , in comparatie cu alte aparate, consta in combinarea metodelor mai sus enuntate intr-un tratament cu rezultate de exceptie ceea ce conduce la satisfacere si a celor mai exigenti clienti.

TRATAMENTE EFECTUATE CU LUMICELL WAVE 6

1. Masajul Foto-Pneumatic cu Raze Infrarosii
Actiuni:
– Rupe benzile fibroase( septae)
– Declanseaza eliberarea de lipide (IR-lipoliza)
– Reduce edemul în spaţiul interstitial
– Creste circulatia sangelui

Aspiratiile pulsate imbunatatesc circulatia si slabesc benzile de tesut conjunctiv fibros care inconjoara depozitele de grăsime, reducând aderenţa fibroase şi formarea gulerului. Lumina infrarosie face pielea mai maleabila şi receptiva la acţiunea de rulare a capului de tratament în timp ce straturile profunde graşe sunt pregatite pentru termo-adipolysis.

  • Generează acţiune termică superioară la 40 de grade Celsius pe adipocite;
  • Creşte activitatea lipolitice prin stimularea receptorilor beta;
  • Creşteri de energie celulara, precum şi repararea pielii şi a mecanismelor de regenerare;
  • Încălzeşte ţesutul subcutanat, pregătindu-l pentru Ultrasunete şi tratamentul bipolar RF.

2. Ultrasunete – 1 MHz (termo adipoliza) :

Ultrasunetele accelereaza si creste procesul de răspândire a caldurii de la molecula la
molecula, de încălzire în mod eficient a straturilor mai profunde, in locurile unde se formeaza celulita.
Aceasta produce un efect asemănător febrei în adipocite, care, la rândul lor, declanseaza eliberarea de grasime stocata în scopul de a regla temperatura ţesutului.

  • Aceasta frecvenţa specifica este singura care ofera actiune dubla: ea inhibă receptorii Alpha, responsabili pentru stocarea grasimilor (lipogeneza), în timp ce stimuleaza receptorii beta, pentru a induce lipoliza prin cresterea secretiei de noradrenalina, care faciliteaza eliminarea naturală de grăsime
  • Vibraţii de mare viteză (1 milion de vibratii pe secunda);
  • Generează acţiune termică superioară la 50 de grade Celsius pe adipocite;
  • Îmbunătăţeşte siluetă şi textura pielii.

3.Efectul Bi-Polar RF de remodelare cu colagen.

Efectul Bi-polar RF este foarte interesant, noua tehnologie non-invaziva, are dublu avantaj de strângere a pielii şi reducerea depozitelor de grasime localizata.RF este o energie electromagnetică cu o lungime de undă chiar mai mare decât cea a microundelor.Incălzeşte ţesuturile dermei şi ale ţesutului subcutanat intr-un mod controlat, fără a aplica orice daune pielii. Căldură stimulează producţia de colagen progresiv mai mult, oferind un aspect mai ferm şi mai fin al pielii.Mai mult, Bipolar RF creşte fluxul sanguin şi de drenaj limfatic şi are capacitatea de a stimula lipoliza termic,decelule de grăsime atunci când sunt combinate cu ultrasunete.

Radiofrecventa bipolara este utilizata pentru a furniza căldură uniformă la nivelul dermului. Creşterea temperaturii cutanate stimulează producerea de colagen nou, conferindui fermitate pielii dar în acelaşi timp oferind schimbări structurale pozitive şi superficiale. Încălzirea controlată a stratului subcutanat produce strângerea ţesutului, îmbunătăţeşte circulaţia şi induce reabsorbtia, drenajul fluidelor reţinute şi a toxinelor.
tehnologie care este exclusiv a Silhouet-Tone. Sigura si nedureroasa, aceasta tehnologie ofera doar energie termică la adâncimea ţesutului sub-cutanat, cu nici un risc de ardere sau disconfort;
– Energie electromagnetică;
– Remodeleaza silueta prin îmbunătăţirea fermitatii pielii şi regularizării reliefului pielii superficiale şi profunde;
– Reduce depozitele de grasime prin termolipoliza succesiva.

3. Mezoterapie fara ace
Livrarea de produse transdermice ale mezoterapiei, bogate în ingrediente de ardere a grasimilor încurajează în continuare „ruperea” de tesut adipos.
– este folosita pentru a ajuta produsele puternic lipolitice, care au o greutate mai mare moleculară sa pătrunda prin membrana celulelor;
– Procentul de penetrare a produsului este de 65-95% faţă de curentul galvanic tradiţional care se limitează la 3-10%;
– Îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele celorlalte tratamente.

FIZIOLOGIA CELULITEI

Milioane de femei, indiferent de varsta sau greutate,sunt afectate de celulita.Oricine o poate avea! Pe scurt, celulita este rezultatul drenajului prost si a gramisii stocate.

Pana acum, celulita a fost aproape imposibil de eliminat. In sfarsit, acum exista un tratament anticelulitic care imbunatateste cu adevarat aspectul neplacut al acesteia. Lumicell Wave 6 corecteaza aceasta incapatanata afectiune, remediind cauzele aparitiei celulitei direct la sursa, prin penetrarea straturilor profunde ale pielii, combinand cele mai noi, eficiente si puternice tehnologii pentru remodelare corporala si slabit :

• Lipodermosucctiune –Vacuum subdermal masaj -masajul mecanic

• Infrarosu-IR - Vacuum subdermal masaj asistat cu lumina IR si magenda

• Radio frecventa

• Ultrasunete

• Mesoterapie - optional

    Niciodate aceste tehnologii nu au mai fost combinate pentru a obtine astfel de rezultate extraordinare!

Ce cauzeaza celulita?

           Celulita se dezvolta in stagii diferite, fiecare influentat de cantitattea crescuta de estrogen, Circulatie proasta, retentie de apa, multiplicarea celulelor de grasime si pierderea elasticitatii pielii. Pot dieta si exercitiile fizice sa ne scape de aceasta problema neplacuta? Desi dieta si exercitiile fizice sunt folositoare in reducerea greutatii corporale, ele au impact Minor asupra celulitei. Cum celulita se dezvolta in diferite straturi ale pielii, e necesara o abordare care combina tehnologii ce se adreseaza specific celulitei prezente in fiecare strat al pielii.

Care sunt diferitele grade ale celulitei si cum le pot recunoaste?

Celulita este clasificata in patru categorii:

Stagiul 1: "Coaja de portocala" este vizibila doar atunci cand strangem pielea . Stagiul 2: "Coaja de portocala" este vizibila fara ca pielea sa fie stransa

Stagiul 3: Apar umflaturi, iar circulatia este afectata

Stagiul 4: Contine toate simptomele de mai sus la care se adauga pierderea elasticitatii pielii, aspectul de piele valurita si problem vasculare cum ar fi vene sparte si vanatai.

Cum functioneaza ?

      Lumicell Wave 6 combina tehnologii puternice care pentreaza toate straturile pielii afectate de celulita.In timpul tratamentului sunt folosite consecutive 3 faze pentru a identifica fiecare dintre straturile subcutanate si adipoase:

• Lipodermosucctiune- vacuum-subdermal masaj . Puternicul masaj vacuum elibereaza blocajele limfatice si stimuleaza circulatia sangvina, intimp ce lumina infrarosie incalzeste tesutul pentru a reduce depozitele de grasime.

• Ultrasunetele trateaza straturile de grasime mai profunde , favorizand lipoliza.

• Radio Frecventa mareste productia de colagen, tonifiaza si imbunatatind vizibil aspectul pielii.

Este dureros tratamentul?

   Tratamentele nu sunt, in principiu, durereoase.Unii clienti cu pielea sensibila pot acuza o usoara senzatie de incalzire. Lumicell Wave 6 nu afecteaza tesutul pielii sau capilarele. In momentul incheierii tratamentului pielea se simte intinsa,iar picioarele usurate.

Este Lumicell Wave 6 folositor si barbatilor?

Da, desi barbatii dezvolta foarte rar celulita. Distributia grasimii la barbati este putin diferita,din moment ce singurul depozit comun este cel din zona de mijloc, din jurul abdomenului si al taliei. Lumicell Wave 6 localizeaza cu precizie depozitelede grasime incapatanate, remodeleaza si Redefineste corpul prin eliminarea grasimii atat la femei, cat si la barbati. Combinarea acestor tehnologii indentifica si reduce cu succes depozitele de grasime localizate, avand rezultate rapide, vizibile si de durata.

Pentru a testa aparatul si pentru informatii complete despre cel mai performant aparat de slabit “ Lumicel W6”, va rugam sa ne contactati.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

LUMICELL W 6

LUMICELL W 6