Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

LUMIX Epil Med - Laser Medical pentru Epilare definitiva

04

New product

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO

More details

9 Produse

Solicitati oferta !

0,00 lei tax incl.

More info

Lumix® Epil Med

High speed Medical Diode Laser

Laserul medical N# 1in Lume !

Principiul de bază al Lumix® Epil Med este de a administraenergie sub formă de lumină laser la o lungime de undă de 808nm,recomandat pentru:

· Epilarea

· Întinerirea pielii / revigorarea pielii

· Tratamente vasculare

· Tratament pentru acnee

Lumix® Epil Med este sinonim cu siguranța și eficacitate: poate fi folosit chiar și pentru tratarea fototipurilor mai inchise (de la fototerap I la fototip VI).

Lumix® Epil Med oferă o versatilitate și o ușurință extinsă de utilizare în diferite domenii de aplicare.

 

 

Indicatii terapeutice:

1. Epilare definitiva

 

Lumix® Epil Med este noua frontieră pentru epilarea permanentă și progresivă  folosind tehnologia laser. Dispozitivul generează un fascicul laser cu o lungime de undă specifică,

808nm, care penetrează pielea și este absorbită de firele de păr din foliculii de păr, cu un

creșterea ulterioară a temperaturii și distrugerea permanentă a celulelor germinale ale foliculilor de păr.

Rezultatul este depilarea permanentă prin principiul fototermolizei selective.

2.Leziuni vasculare

Lumix® Epil Med este recomandat pentru tratamente vasculare. Aceasta clarifică zonele afectate, cum ar fi spotul ușor, este absorbit de hemoglobină, determinând astfel o creștere a temperaturii vaselor de sânge care  determină tromboza capilară și închiderea ulterioară.

3.Skin rejuvenation - Skin refreshing

Tratamentul de întinerire a pielii cu Lumix® Epil Med are capacitatea unică de a trata semnele

de îmbătrânire pe față, decolteu și mâini. Tratamentul cu laser stimulează colagenul și elastina

pentru o imbunatatire a tonusului si texturii pielii, precum si o reducere a ridurilor un efect general de lifting facial.

 

 4.Acnee

Tratamentul acneei cu Lumix® Epil Med reduce procesul inflamator și prin urmare tratamentul leziunilor clinic active. Lumina laser stimulează producția de colagen în dermă și în particular fibroblaste, fiind foarte eficiente in cazuriproceselor de  cicatrizare atrofica care pot fi  prezente in cazuri mai grave de acnee.

Lumix® Epil Med este, de asemenea, potrivit pentru tratamentul cicatrizării eritematoase, precum și a reducerea producției de sebum prin inhibarea glandelor sebacee.

 

Paramertrii tehnici:

Doua sisteme water cooling systems independente de racire

        Lumix® Epil Med dispune de un sistem de răcire dublu și integrat: modelul A.S.C. Active Skin Cooling , prin intermediul celulelor Peltier, care garantează o mai mare siguranță și confort pentru pacienți în timpul tratamentului și A.C.C Active Chiller Cooling cu  lichid pentru controlul temperaturii sursei laser.

    1.Active Skin Cooling -Tehnologia activă de răcire a pielii asigură o bună funcționare a diodei

temperatura punctului de contact este suficient de scăzută pentru confortul pacientului în timpul sesiunilor de tratament Lumix® Epil Med, garantând în același timp o libertate maximă de circulație pentru operator. Temperatura sistemului poate fi ajustată la 4 nivele,în funcție de sensibilitatea pacientului și de cerințele operatorului.

    2.Active Chiller Cooling

Sistemul automat de răcire activă a sistemului de răcire activă menține o temperatură constantă a lichidului de răcire, împiedicând astfel supraîncălzirea dispozitivului și sursei laser.

Acest sistem permite utilizarea prelungită a dispozitivului; operatorul poate realiza tratamente complete pe perioade lungi de timp pe toate zonele corpului, garantand sursa intensa.

 

Metoda de operare

Lumix® Epil Med permite selectia a 3 tipuri de emisii : 

       Single Pulse -Single Pulse este metoda de emisie cu un singur pas, perfectă pentru zone mici și tratamente de maximă precizie

       Multi  Pulse -- Multi Pulse este o metodă dinamică, rapidă de acțiune, caracterizat prin repetarea cu frecventa mare a  impulsului . Reduce timpul general de tratament și permite tratamentul pe zone mari ale corpului  în perioade extrem de scurte de timp, garantând în același timp un tratament  omogen și uniform pe toate părțile corpului.

  

 Interfata si protocolul de tratament  

 Laserul  Lumix® Epil Med dispune de o interfață de utilizare cu ecran tactil si  utilizare intuitivă.

 Displayul este  un adevărat ghid digital pentru utilizarea tehnologiei laser, permite operatorului să  selecteze, să schimbe și păstreze tot timpul toate , sistemele  de funcționare și sa tina parametrii de lucru sub control.

Lumix® Epil Med permite operatorului să utilizeze ambele protocoale prealabile de tratament pentru femei / bărbați cu parametri intuitivi și ușor de inteles si selectat precum si ajustarea extrem de facila a parametrilor tratamentului .

 

    Manipol multifunctional pentru un tratament rapid si efficient-   Manipolul -  Piesă de mână ergonomică de mare putere marca R&D Fisioline® Study, Design and Laser Technology Tehnologii Laser de ultima generatie de peste 30 de ani.

 

Dispozitivul laser este echipat cu o piesă de mână ergonomică, de mare putere marca R&D Fisioline® Study, Design and Laser Technology Tehnologii, proiectată special de Fisioline® și care asigură un tratament foarte eficient și rapid.

Piesa de mana Lumix® Epil Med este separabila de dispozitiv. Acesta asigură o gestionare simplă și o întreținere optimă.

Este un aplicator foarte ușor de administrat, compact și mic.Tija suportului de mână, parte integrantă a echipamentului, asigură faptul că operatorii nu devin obositi în timpul aplicării tratamentului.

R&D Fisioline® Study, Design and Laser Technology

State-of-the-art Laser Technologies for over 30 years

 

  • handpiece with 1000W power
  • handpiece with 2000W power

   

1. Ce este fotoepilarea definitiva cu laserul?

Epilarea definitiva este expresia uzuala folosita de milioane de femei din intreaga lume care cauta acest tratament pe internet sau intreband prietene si cunostinte. Aceasta are caracter defintiv, in sensul ca foliculii pilosi sunt distrusi (radacinile de par) si nu se mai refac atunci cand tratamentul este efectuat corect.

Pentru a folosi cuvintele cele mai potrivite ale notiunilor pe care le desemneaza trebuie sa vorbim despre fotodepilare (deoarece epilarea se refera la parul de deasupra si de dedesubtul pielii) progresiva (pentru ca nu e dintr-o data) de lunga durata (fiindca este inventata si folosita la scara larga doar de 10-15 ani si nimeni nu a parcurs durata de viata medie a unei persoane – 70 ani la femei, 60 ani la barbati – pentru a declara cu certitudine ca este “definitiva”)

Bulbul  firului de par este o celula care produce permanent par,Este un mechanism de aparare al corpului uman dezvoltat in milioane de ani! Ca urmare, daca distrugem radacinile firelor de par, vom sfarsi o generatie de par. In perioada de crestere bulbul se poate regenera, la maturitate, radacinile firelor de par (bulbul)  nu se regenereaza, cu exceptia cazurilor cand sunt anumite disfunctii hormonale. Deci, daca radacinile sunt distruse, procesul de epilare va fi unul DEFINITIV. Fara bulbii pilosi organismul nu este capabil sa produca alt par.

  Principiul de actiune al  laserului   principiul- emiterea de energie luminoasa de o anumita intensitate. : deoarece lumina este energie, daca aplicam o lumina (energie) suficienta radacinilor firelor de par, acestea vor fi distruse. Melanina din radacinile de par,  are o culoare inchisa si absoarte lumina ce are o frecventa la un anumit nivel. Zonele din-prejurul  bulbului, datorita culorii lor diferite, mai deschise la culoare NU vor absorbi lumina asa cum se intampla cu bulbul.

Ehipamentele laser  produc o lumina speciala la o frecventa specifica ce este  absorbita EXCLUSIV de melanina din radacinile firelor de par, si NU este absorbita de nici un alt tesut al pielii.

2. De ce este laserul mai eficient decat IPL/SPL-ul in epilarea progresiv-definitiva?

Laserul cu DIODA reprezinta o metoda eficienta de epilare, deoarece:

  1. LARSERUL – Fascicol perfect,cu razele perfect paralele actionand unidirectional:
    Laserul emite un fascicol perfect drept,  Ca urmare, este capabil sa actionize asupra unui  punct exact, cu o eficienta de 100%.  (de ex. radacina firului de par) .Ca urmare, poate aplica energie inalta la nivelul bulbului  firului  de par –fara ca alt tesut sa fie afectat de fascicolul luminos.
  2. IPL – Spre deosebire de laser, la IPL/SPL fascicolul se formeaza sub forma de unda luminoasa cu difuzie larga  Ca urmare, nu actioneaza  in linie dreapta si nu va tinti direct radacinile firelor de par, ci actioneaza si asupra tesuturilor invecinate, si ca urmare are  o eficienta mult mai scazuta, energia nu mai este concentrate exclusive asupra bulbului .

La IPL seemite  lumina normala alba pulsatorie cu putere inalta ce cuprinde multiple  unde. Pentru a primi undele cu o lungimea de unda corespunzatoare , pentru a distruge radacinile firului de, se  folosesc  filtre speciale optice care produc o serie de lungimi de unde. Prin urmare, nu se poate mari intensitatea undelor deoarece apare riscul de a pune in pericol tesuturile din imprejurimi cat si riscul de supraincalzire al lampii. Rezulta ca  energia absorbita de radacinile firelor de par este limitata, iar rezultatul va fi mult mai slab decat cel obtinut prin folosirea laserului.

3. Tipuri de lasere?

Exista  3 tipuri de lasere folosite pentru epilarea definitiva. Toate 3 produc lumina pura la o anumita frecventa, dupa cum urmeaza:

       * Laserele diode:acestea produc lumina la o frecventa de 810 nm.

       * Laserele Alexandrite: acestea produc lumina la o frecventa de 750 nm. 

       * Laserele ND Yag: acestea produc lumina la o frecventa de 1.064 nm.

Studiile au aratat ca cel mai efficient si mai sigur este laserul dioda. Desigur este importanta si marca produsului. Dioda trebuie sa emita 1000W. Tehnologie pentru dioda de 1000W exista doar la producatorii mari din Europa sau America. Laserele asiatice nu emit mai mult de 300 W, de aici si pretul lor, mult mai mic fata de celelalte.Firesc si eficienta lor este foarte scazuta, practic produc doar o incetinire a cresterii firului de par,nu o epilare definitiva.

Lumix Epil  Med  este un dispozitiv medical , si este recunoscut ca fiind cel mai efficient laser de epilare definitive din lume.

4. Analiza comparativa LASER si IPL/SPL

         * Laserul emite o singura lungime de unda, in timp ce IPL emite un spectru larg de lugimi de unda a luminii. De asemenea, IPL este nespecific in comparatie cu laserul, care este specific, motiv pentru care laserul este mai eficient, fiind necesare mai putine sedinte de cat in cazul IPL.

          * Epilarea laser so poate realiza si pe pielea bronzata, in timp ce doar IPL-urile doar cele de ultima generatie se pot aplica si pe pielea bronzata

           * Epilarea cu Laserul se poate realiza tot timpul anului, spre deosebire de IPL/SPL care este contraindicate din luna Mai pana in Septembrie.

           * Epilarea IPL, nu este definitiva, parul urmand sa creasca dupa un interval variabil de timp, motiv pentru care, in aceasta situatie este mai corect sa folosim termenul de “epilare de lunga durata” decat cel de „epilare definitiva”.

           * Epilarea definitiva cu laserul necesita un numar mai mic de sedinte, comparativ cu cea efectuata cu IPL, ceea ce determina un pret de cost mai mic, un consum mai mic de timp.

5. Ce este Tratamentul de epilare definitiva ?

Epilarea definitiva este realizata prin intermediul luminii, numindu-se de aceea fotoepilare (gr. photos = lumina ). Lumina utilizata provine fie dintr-un aparat laser, fie dintr-un echipament cu lumina intensa pulsata (IPL in engleza = Intensed Pulsed Light ). Lumina utilizata in tratamentul de epilare definitiva trebuie sa aiba anumite caracteristici, ce sunt dictate chiar de catre caracteristicile firelor de par si ale pielii. 

Astfel, lungimea de unda, intensitatea, puterea, timpul de actiune, timpul de relaxare trebuie sa fie potrivite cu grosimea firului de par, culoarea firului de par, adancimea la care se gaseste in derm foliculul pilos (mai profunda in zona inghinala, de pilda) si culoarea pielii (exista 6 tipuri de piele conform scalei Fitzpatrick, de la alb albinos la negru african).

Epilarea definitiva prin lumina terapeutica, numita fotoepilare, reprezinta distrugerea permanenta a bulbului firelor de par de pe suprafata corpului .

Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (“puful”). Rezultatele depind de: varsta, grosimea parului, , tipul de piele, numarul de tratamente si bine inteles de tipul de laser.

6. Exista efecte secundare?

Fotoepilarea Laseru NU are efecte secundare. La pielea foarte sensibila poate sa apara o usoara inrosire a pielii   din zonele sensibile, roseate care dispare de cele mai multe ori in cateva ore Deoarece pielea fiecarui individ in parte raspunde diferit, noi intotdeauna  efectuam atent un test anterior pentru a ne asigura ca nu vor fi niciun fel de reactii adverse in timpul tratamentului.

 La nivelul radacinii firului de par se poate observa un punct rosu, , acesta NU este un efect secundar sau o reactie adversa (adica un efect nedorit),. Este un semn ca tratamentul a fost efectuat corespunzator, ca laserul este efficient, ca parul s-a comportat corect, ca un transmitator.

  Fotoepilarea cu laserul diode este cea mai sigura metoda de tratament. Laserele au fost folosite in medicina si centre estetice de mai bine de 20 de ani si nu exista nici un fel de evidente care sa arate ca tratamentul poate induce la disfunctiuni ale pielii. Cercetari clinice efecutuate I ultimii 10 ani cu Laserul Lumux Epil Med la Universitatea din Torino care este partenerul producatorului, au aratat faptul ca aceasta este o metoda foarte sigura de fotoepilare  FARA  reactii adverse.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

 LUMIX Epil Med - Laser Medical pentru Epilare definitiva

LUMIX Epil Med - Laser Medical pentru Epilare definitiva

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO