Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

C3 BLACK ZEBRA MATTE COPPER PLACA CORIOLISS PLATINUM

001C3ZB/ CRS.1025

New product

216 Produse

Placa profesionala numarul 1 in lume. Alegerea celor mai mari hairstylisti.

999,81 lei tax incl.

-189,00 lei

1 188,81 lei tax incl.

More info

C3 BLACK ZEBRA MATTE COPPER  PLACA  CORIOLISS  PLATINUM 

                       Cea mai avansata tehnologie din lume

* Slim design, ergonomica- Placi din Titanium-Antistatice 

*  Incalzire in IR cu led digital.

* Nano-Silver tehnology- cu ioni de argint-actiune antibacteriana, antifreezing 

* Placi flexibile -mobile -asigură flexibilitatea necesară pentru a cuprinde perfect părul, generând, în același timp, tensiunea uniforma  necesară pentru o îndreptare eficientă. 

* Control inteligent al sistemului de încălzire-- Sistemul cu senzori integrați monitorizează constant temperatura plăcilor, de 300 ori/secunda , pentru a asigura permanent  temperatura optima  selectată., astfel  părul tău se menține sănătos și strălucitor!

* Coafeaza părul cu precizie - Datorită tehnologie unice -placi flexibile  din  titanium, -lîndrepți sau ondulezi părul rapid, fără a-l degrada. Corioliss asigura coafarea parului cu peste  80% mai puține fire rupte.

Este conceput pentru profesioniștii din coafură pentru a obține rezultate excepționale datorită designului său , placi din titan  cu linii subțiri și  extra lungi, care garantează o îndreptare elegantă într-o singură trecere. Controlul digital al temperaturii și tehnologia infraroșu vă permit să răsfățați sănătatea părului.

Placa  Corioliss C3 Black Zebra este acoperita în cel mai transgresiv model. Printul zebra a ajuns să ne ajute în inovatia estetică in  a încălca regulile stilului și de a paria pe originalitate. Dacă nu-l aveți pe lista , consultați combinația zebra-cooper: spectaculoasă!

Simțiți-vă părul spectaculos după fiecare utilizare!

Placa Corioliss profesionala C3 pentru îndreptat pe parul cu plăci de titan este creata să răspunda cerințelor celor mai exigenti profesionisti.atat functional cat si din punct de vedere al design-ului. Placile corioliss C3 profesionale pentru îndreptarea părului sunt cele mai eficiente placi din lume, au utilizari multiple si o dimensiune a placilor perfecta pentru indreptat parul . Ideale pentru îndreptarea părului sau pentru a crea bucle superbe glamour .

CARACTERISTICI:

Plăci solide din titan slefuit. Sunt înclinate, sunt foarte lungi și foarte moi.

Control digital integrat al temperaturii. Temperatura merge pe secțiuni: 135º, 180º, 210º și 235º. Deoarece ajunge la 235º, este ideal pentru tratamentele de salon.

Nanotehnologia particulelor de argint. 99,9% din bacterii sunt eliminate.

Sistem de căldură cu infraroșu. Are grijă de par la maxim.

Tehnologie cu ioni negativi. Electricitatea statică a părului dispare lăsându-l moale, mătăsos și strălucitor.

Controlul temperaturii de 3 ori pe secundă. Temperatură uniformă de la rădăcini până la capete.

Timp de încălzire de 20 de secunde.

Mod de oprire automată. Pentru siguranță, sistemul de fier se oprește după 2 ore de inactivitate.

Tensiune dublă. Ideal pentru călătorii.

cablu de 2,5 metri cu bază pivotantă

DIMENSIUNI:

•Placa: 2,2 x 11,5 cm

  • Carcasa: 2,5 x 30,5 cm

     icoana1   * Placi din titan: Dispunând de  "placi  mobile" din titan , care maseaza parul si sunt potrivite pentru toate tipurile de par si deosebit de eficient pe parul gros . Profesional Iron C3 sunt dotate cu sistemul Titanium technology , care permite ca plăcile să alunece fără efort peste par pentru a se obține rezultate netede într-o singură faza, elegant. Titanul este cea mai noua tehnologie inglobata in placile pentru intins parul . Titanul este de 400 ori mai fin decat Ceramica turmaline si de 800 ori mai fin decat metalul placilor clasice, si de aceea placile din titan nu agreseaza parul.Placile au proprietati de conductibilitate excelente, pentru o difuzare uniforma si omogena a caldurii cat si pentru un rezultat perfect si de durata.

    icoana2  *Tehnologie ionica: Placile emit  ioni negativi care permit astfel eliminarea efectului electrostatic, conferind in acelasi timp stralucire si efect matasos parului.

 

    icoana4 *Termostat profesional-*Sistem digital  de control si reglare  al temperaturii intre 135-180-210- 235°C.Permite controlul temperaturii astfel incat sa fie adaptata pentru orice tip de par.

    icoana5  *Incalzire in IR Incalzire ultrarapida in Infra Rosu :Permite, instantaneu, atingerea temperaturii optime. Incalzirea  in infrarosu permite placii sa se incalzeasca la 235°C in mai putin de 30 sec, si de asemenea sunt   eliminati  timpii morti pe care ii are o placa obisnuita. deoarece temperatura se mentine la valoarea setata permanent , timpul de reancalzire este de 0,3 sec. La celelalte placi de marca , timpii de reancalzire sunt de 50-60 secunde, acest timp fiind timp "mort" deoarece placa nu este eficienta datorita temperaturii sacazute de lucru Astfel timpul necesar pentru coafat cu placile Corioliss  se reduce la jumatate comparativ cu orice alta  placa de marca existenta in acest moment.

              *Sistem auto-off  placa se inchide automat dupa 120 minute de neutilizare.

   icoana8     *Cordon electric rotativ 360°-impiedicand astfel deteriorarea cablului.

*Include husa-borseta   de transport rezistenta termic.

l

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C3 BLACK ZEBRA MATTE COPPER PLACA  CORIOLISS  PLATINUM

C3 BLACK ZEBRA MATTE COPPER PLACA CORIOLISS PLATINUM