Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

C3 GOLD PAISLEY ZEBRA MATTE COPPER PLATINUM PLACA CORIOLISS

01C3NPG/ CRS.1022

New product

182 Produse

Placa profesionala numarul 1 in lume. Alegerea celor mai mari hairstylisti.

999,00 lei tax incl.

-339,00 lei

1 338,00 lei tax incl.

More info

C3 GOLD PAISLEY   ZEBRA MATTE COPPER   PLATINUM PLACA  CORIOLISS    

PLACA CORIOLISS   

       Noua tehnologie Corioliss 2021

      Este conceputa pentru profesioniștii de coafură, permite a  obține rezultate excepționale datorită designului său cu linii subțiri și plăci de titan extra lungi, care garantează o îndreptare elegantă într-o singură trecere. Controlul digital al temperaturii și tehnologia infraroșu vă permit să răsfățați sănătatea părului.

   Designul paisley își are originea în Persia și de secole a fost mult apreciat, chiar și obiectele cu această tipăritură au fost considerate o comoară familială

Colecția Paisley este reeditată, iar modelul Gold Paisley, boem, exotic și sofisticat, este un nod către o eleganță reînnoită.

      Este conceputa pentru profesioniștii de coafură, permite a  obține rezultate excepționale datorită designului său cu linii subțiri și plăci de titan extra lungi, care garantează o îndreptare elegantă într-o singură trecere. Controlul digital al temperaturii și tehnologia infraroșu vă permit să răsfățați sănătatea părului.

Simțiți-vă părul spectaculos după fiecare utilizare!

             

• Plăci solide din titan lustruit. Sunt basculante, sunt foarte lungi și soft touch.

• Control digital integrat al temperaturii. Temperatura se regleaza  pe secțiuni: 135º, 180º, 210º și 235º. Deoarece ajunge la 235º, este ideal pentru tratamentele de salon.

• Nanotehnologia particulelor de argint. Elimina 99,9% din bacterii .

• Sistem de incalzire cu infraroșu. Aveți grijă de firul de par  la maxim.

• Tehnologie cu ioni negativi. Electricitatea statică a părului dispare lăsându-l  moale, mătăsos și strălucitor.

• Controlul temperaturii de 3 ori pe secundă. Temperatură uniformă de la rădăcini până la capete.

• Timp de încălzire de 20 de secunde.

• Mod de oprire automată. Pentru siguranță, sistemul placii  se oprește după 2 ore de inactivitate.

• Tensiune dublă. Ideal pentru călătorii.

• Cablu de 2,5 metri cu bază pivotantă de 360 °.

• Borseta  de călătorie inclusă.

• Dimensiuni

  •  Placile din  titanium : 2,2 x 11,5 cm
  • Carcasa placii : 2,5 x 30,5 cm

 Cea mai avansata tehnologie,Slim design, ergonomica , led digital.Tehnologia sa exclusiva NANO SILVER elimina 99,99% din bacteriile existente pe suprafata firului de par in timpul folosirii.

    Placa Corioliss profesionala C3 pentru îndreptat pe parul cu plăci de titan este creata să răspunda cerințelor celor mai exigenti profesionisti.atat functional cat si din punct de vedere al design-ului. Placile corioliss C1 profesionale pentru îndreptarea părului sunt cele mai eficiente placi din lume, au utilizari multiple si o dimensiune a placilor perfecta pentru indreptat parul . Ideale pentru îndreptarea părului sau pentru a crea bucle superbe glamour .

     icoana1   * Placi din titan: Dispunând de  "placi  mobile" din titan , care maseaza parul si sunt potrivite pentru toate tipurile de par si deosebit de eficient pe parul gros . Profesional Iron C3 sunt dotate cu sistemul Titanium technology , care permite ca plăcile să alunece fără efort peste par pentru a se obține rezultate netede într-o singură faza, elegant. Titanul este cea mai noua tehnologie inglobata in placile pentru intins parul . Titanul este de 400 ori mai fin decat Ceramica turmaline si de 800 ori mai fin decat metalul placilor clasice, si de aceea placile din titan nu agreseaza parul.Placile au proprietati de conductibilitate excelente, pentru o difuzare uniforma si omogena a caldurii cat si pentru un rezultat perfect si de durata.

    icoana2  *Tehnologie ionica: Placile emit  ioni negativi care permit astfel eliminarea efectului electrostatic, conferind in acelasi timp stralucire si efect matasos parului.

 

    icoana4 *Termostat profesional-*Sistem digital  de control si reglare  al temperaturii iPermite controlul temperaturii astfel incat sa fie adaptata pentru orice tip de par.

    icoana5  *Incalzire in IR Incalzire ultrarapida in Infra Rosu :Permite, instantaneu, atingerea temperaturii optime. Incalzirea  in infrarosu permite placii sa se incalzeasca la 235°C in  de 20 sec, si de asemenea sunt   eliminati  timpii morti pe care ii are o placa obisnuita. deoarece controlul temperaturii se face de 3 ori pe secundăse astfel mentine la valoarea setata permanent.La celelalte placi de marca , timpii de reancalzire sunt de 50-60 secunde, acest timp fiind timp "mort" deoarece placa nu este eficienta datorita temperaturii sacazute de lucru Astfel timpul necesar pentru coafat cu placile Corioliss  se reduce la jumatate comparativ cu orice alta  placa de marca existenta in acest moment.

              *Sistem auto-off  placa se inchide automat dupa 120 minute de neutilizare.

   icoana8     *Cordon electric rotativ 360°-impiedicand astfel deteriorarea cablului.

*Include husa-borseta   de transport rezistenta termic.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C3 GOLD PAISLEY   ZEBRA MATTE COPPER   PLATINUM PLACA  CORIOLISS

C3 GOLD PAISLEY ZEBRA MATTE COPPER PLATINUM PLACA CORIOLISS