Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

SMOOTH SKIN Complex Meso RMD - 500 ml

05

New product

287 Produse

1 150,00 lei tax incl.

-100,00 lei

1 250,00 lei tax incl.

More info

 http://www.beconcept.ro/img/cms/brands/Brosura 4 pagfin -1.pdf    

SMOOTH  SKIN Complex  Mesogel for RMD - 500ml

Structural Remodeling System*TM

CREATING BEAUTY

DISPOZITIVUL MEDICAL N#1 IN LUME IN TERAPIILE ANTIAGING.Cel mai complex si complet cocktail pentru tratament facial din lume Produs de S.T Medic, divizia medicala a grupului Silhouet-Tone care se ocupa cu fabricarea de aparatura inovatoare pentru Estetica Medicala .fiind lider Mondial inca din anul1965.


                 Acest complex mesoterapic a fost special conceput pentru a fi utilizat pe față, pe gât și pe decolteu. Aplicați pepielea pentru a restabili strălucirea, suplețea și vitalitatea.

Compatibil cu următoarele tehnologii: -ionoteza, ultrasunete, terapie cu lumină cu LED, electroporare, mezoterapie fără ac.

         Acţiuni

*Stimulează producția de colagen în așa fel încât să restabilească densitatea dermică. Elimină radicalii liberi.

 *Furnizează substanțele nutritive esențiale pentru piele: aminoacizi, oligo elemente, complex de vitamine.

*Îngrijire globală anti-îmbătrânire pentru a trata ridurile și tenul matur.

Compoziție - Ingrediente active

    KOLLAREN MD O creștere puternică și un agent de vindecare, activează la nivel de de matrice extracelulară o importantă productie de proteine cum ar fi colagenul, elastina, fibronectina și laminina. Proprietățile sale sunt vindecătoare în mod egal si stimulează reînnoirea țesuturilor. Experiențele in vitro privind fibroblastele arată că KOLLAREN MD provoacă sinteza colagenului I și III. Proprietățile sale vindecătoare au fost dovedite in vivo.Toate aceste studii indică faptul că KOLLAREN MD stimulează reînnoirea celulară și restabilește funcția si proprietățile biomecanice ale pielii.

   MATRIXY LMD Una dintre cele mai puternice molecule peptice, este privită ca un ingredient revoluționar pentru îngrijirea pielii in tratamentele dermatocosmetice MATRIXIL MD devine și mai eficient odată ce este combinat cu alțe peptide cum ar fi MD Kollaren. Aceste pentapeptide se opun apariției ridurilor prin actiuni de reparăre a matricei extracelulare la joncțiunea dermei și a epidermei; aceasta crește densitatea fibrelor de elastină și colagen. Prin studiile clinice sa demonstrat că Matrixy lMD crește sinteza colagenului I și IV, precum și a acidului hialuronic și Fi bronectina.

   SEPITONIC MD Crește respirația mitocondrială și stimulează sinteza cronologică a mediatoriilor energetici (ATP) și cei ai mediatorilor metabolici (AND + proteine) în cadrul celulelor. Sepitonic MD energizează celula în timp ce este si un puternic exterminator al radicalilor liberi.

   NIACINAMID (B3) Stimulează producerea de fibroblaste (20%) și colagen (54%) în piele. Mai mult aceasta înseamnă că ea joacă un rol important în îngrijirea tenului îmbătrânit, caruia ii confera un aspect mult mai tanar, plin de vitalitate si stralucire.

   VITAMINELE A, C, E - Ele formează un puternic complex antioxidant care reduce inflamatia, favorizează microcirculația, îmbunătățește elasticitatea, precum și protejează împotriva deteriorărilor oxidative cauzate de radicalii liberi.

   MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE Un derivat al vitaminei C care inhibă activitatea tirozinazei și producerea melaninei. Stimulează sinteza colagenului în țesutul conjunctiv. Acest ingredient previne de asemenea, degradarea fibrelor de colagen prin inhibarea colagenazei (MMP-1).

   ARGININ PCA Arginin PCA este un important aminoacid prezent în celulele pielii, o componentă naturală de protecția pielii (factor de hidratare naturală *). Acest aminoacid are o mare afinitate cu apa și are o proprietate de retenție de umiditate *. Arginin PCA restabilește reface filmul hidrolipidic superficial al tenului și generează o protecție naturală optimă.

Extracte de plante GRYCERINE Un îndulcitor perfect cu proprietăți hidratante * care lasă pielea netedă și hidratată *.

RMD Copmlex gel Pentru tenurile : USCAT,GRAS, COMBINAȚ spre gras, DESHIDRATAT, SENSIBIL, DEVITALIZAT, PIGMENTAT, RIDURI, MATUR.

Mod de utilizare recomandat:

Pe pielea curățată, aplicați gelul cu mâna sau cu peria într-un strat generos pe față și gât 5ml-15 ml și alte 5 ml.-15 ml pe decolteu. Continuați cu manevrele cu piesa de mână. Odată ce tratamentul este este finalizat, umeziți degetele și efectuați un masaj ușor. Apoi curățati complexul gel cu cotonete sau bureți din bumbac umezi.

Recomandari de urmat cand utilizati aparatul de tratament Acest produs este adaptat pentru dispozitivele Silhouet-Tone. Prudență-Evitați zona ochilor. Aspect – textura gel de culoare roz. Ambalare- 250 ml tub. Distribuit in Romania exclusiv prin BeConcept -MidakaMed

 • Vrei sa intineresti 7-9 ani in 6 cure de tratament? Solutua este:
 • THE STRUCTURAL REMODELING SYSTEM TM –  Noi creeam frumusete.
 • Tratamente ce se efectueaza cu RMD:
 • Antiaging
 • Lifting
 • Hidratare
 • Regenerare faciala
 • Remodelare faciala
 • Made in Canada

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

SMOOTH SKIN Complex Meso RMD - 500 ml

SMOOTH SKIN Complex Meso RMD - 500 ml