Produse

Information

Producători

Produse noi

Furnizori

Produse vizualizate

Nou Reduceri! Fisioline Radiant® Mărește

Fisioline Radiant®

Rad

New product

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO

More details

4 Produse

Solicitati oferta !

0,00 lei tax incl.

More info

Fisioline Radiant®

DEVICE for RADIOFREQUENCY DIATHERMY
THERAPY, with CAPACITIVE and RESISTIVE

Fisioline Radiant® monopolar, bipolar and tripolar radiofrequency for face and body

Fisioline Radiant® este un generator inovator de radiofrecventa care administreaza energie prin trecerea unui curent electric cu efect monopolar, bipolar si tripolar, capacitiv sau rezistiv.

Principiul de baza al radiofrecventei este inducerea caldurii prin administrarea undelor electromagnetice pentru a stimula procesele celulare naturale din structurile biologice intr-un mod neinvaziv.

4 modele de radiofrecvență pentru a răspunde nevoilor fiecărui operator

Fisioline Radiant® 200-300-400

Tehnologie inalta in 3 modele puternice si versatile.

Versiuni disponibile:

 • Fisioline Radiant® 200: 200W – 350VA of power
 • Fisioline Radiant® 300: 300W – 400VA of power
 • Fisioline Radiant® 400: 400W – 450VA of power

 

Fisioline Radiant® Mobile

 Frecventa radio dinamica, compacta si transportabila.

Fisioline Radiant® Mobile: portable version with 200W – 350VA putere si apparat practice

Indicatii

Skin rejuvenation – Skin refreshing

Tratamentul de intinerire a pielii cu Fisioline Radiant® are capacitatea unica de a trata semnele imbatranirii de pe fata, gat si decolteu.

.

Tratamentul de intinerire a pielii cu Fisioline Radiant® are capacitatea unica de a trata semnele imbatranirii de pe fata, gat si decolteu.

Tratamentul cu radiofrecventa stimuleaza productia de colagen si elastina, pentru a imbunatati tonusul si textura generala a pielii, rezultand un efect general de lifting facial.

Actiunea revitalizanta a Fisioline Radiant® restabileste activitatea celulara, cu o imbunatatire a culorii, densitatii si elasticitatii pielii.

 

Skin toning and firming

Tratament cu diatermie prin radiofrecventa Fisioline Radiant® contracareaza relaxarea cauzata de imbatranire si provoaca contractia pielii cu un efect vizibil de plumping si lifting inca de la primele sedinte, cu o imbunatatire treptata a zonelor tratate vizibile oricand intre cateva zile si cateva saptamani.reatment

Cellulite, vasodilatation and drainage

 Fisioline Radiant® are efecte vasodilatatoare si drenante care favorizeaza eliminarea lichidelor stagnante, crescand aportul de oxigen a celulelor.

Datorita efectelor sale asupra microcirculatiei, tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru celulita, staza circulatorie si limfatica si pierderea tonusului pielii la nivelul membrelor inferioare, abdomen si membrelor superioare, unde permite transportul energiei si caldurii catre derm si subcutanat. tesut. Aceasta are ca rezultat o imbunatatire a microcirculatiei si o refacere corecta a tesutului fibros cu o reducere marcata a efectului de coaja de portocala si a edemului localizat.

 

The pluses

 •  • Radiant Assistant: curs  de radiofrecventa disponibil in tehnologia dumneavoastra
 • • Energy power bar: un sistem interactiv intre operator si energie
 • • Rezultate de lunga durata
 • • Piese de mana bipolare si piese de mana rezistive tripolareadiant
 •  

Doua moduri de transmitere a caldurii

 • Capacitive mode
 • Resistive mode

  Diferitele moduri de generare si transmitere a energiei termice, capacitive si rezistive,

raportat la tipologia tesutului tinta si la obiectivele terapeutice, permit terapeutului modalitatile optime de utilizare a proprietatilor antalgice, trofice si mecanice ale administrarii verificate a caldurii, in diferitele faze post-traumate pana la recuperarea completa functionala si anatomica.

 Eficacitate tripla

Piese de mana rezistive bipolare si tripolare

O caracteristica exceptionala a Fisioline Radiant® sunt piesele de mana bipolare rezistive circulare si sfere si piesele de mana tripolare. Fisioline Radiant® a fost unul dintre primele dispozitive care a optat pentru piese de mana bipolare rezistive.

Aceasta tehnica de aplicare, care nu necesita electrodul de referinta, permite definirea zonei tratate cu metoda rezistiva. In acelasi mod, cu aceasta metoda, este posibil sa se trateze zone ale corpului precum capul si gatul care sunt netratabile prin metoda monopolara.

Fisioline Radiant® permite optarea pentru piese de mana rezistive tripolare ca alternativa la piesele de mana rezistive bipolare care, in anumite aplicatii, permit optimizarea distributiei energiei. Rezultatul este o dozare concentrata pe zona de tratat,senzatia placuta de caldura a clientului

 

Multifrecventa

 Fisioline Radiant® unic in felul sau, ofera posibilitatea de a alege pana la 7 ajustari de frecventa, care sunt selectabile chiar si in timpul tratamentului, atat in metode rezistive, cat si capacitive, in functie de profunzimea tesuturilor ce urmeaza a fi tratate.

7 frecvente:

 • deoarece lucreaza la adancimi diferite

• deoarece trateaza diferite tesuturi

• deoarece permit flexibilitatea maxima

• deoarece permit diferite moduri de operare

• pentru ca personalizeaza tratamenteleecause

 

 Scanarea automata a frecventelor cu Switching modality

Scanarea automata a frecventelor (de la 448kHz pana la 1000kHz sau de la 1000kHz pana la 448kHz) ofera operatorului posibilitatea de a folosi in acelasi timp cele 7 frecvente disponibile in timpul tratamentului, atat in modul capacitiv cat si rezistiv.

Modul de comutare automata efectueaza o actiune concentrata asupra diferitelor adancimi de tesut bidirectional, de la tesutul cel mai profund la cel mai superficial si invers.

 Mai mult de 80% din eficientaore

      •        ELIBERARE DE ENERGIE APROAPE ZERO.

 • • CONCENTRAREA INTREGII  ENERGII LIVRATE PE ZONA TRATATA.
 • • OPERABILITATE TOTALA SIGURA

 Emisie continua si pulsata

 Fisioline Radiant® combina emisia continua si pulsata tinand sub control efectele hipertermiei. Necesar in tratamentul patologiilor musculo-scheletale in faza acuta sau in acele tratamente care trebuie sa fie preponderent atermice precum leziunile traumatice recente.

Modul pulsat permite operatorului sa seteze DUTY-CYCLE (reglabil de la 10% pana la 90%) si, prin urmare, timpii de erogare si pauza, personalizand terapia la nevoile fiecarui pacient.sioline

 

 Energie controlata si masurata energy power bar

Aparatele Fisioline Radiant® sunt aparate de radiofrecventa extrem de versatile si intuitive, permit gestionarea liber si tinerea sub control a energiei transferate catre tesuturi, prin erogarea automata a parametrilor legati de zona tratata.

Fisioline Radiant® este echipat cu un contor electronic care permite masurarea impedentei tesuturilor si, impreuna cu bara de putere energetica, monitorizeaza si afiseaza in timp real energia absorbita de tesuturi. Aparatul este echipat si cu un dispozitiv de protectie care detecteaza contactul electrodului de referinta, pentru proceduri sigure si fara probleme, cu verificare audio-vizuala.

Expert si protocoale de tratament

  Tehnologia Fisioline Radiant® ofera o interfata de utilizator cu ecran tactil color cu utilizare intuitiva. Expertul, un veritabil ghid digital de utilizat, permite operatorului sa selecteze, sa modifice si sa mentina toate functiile de operare si parametrii de lucru sub control in orice moment.

Fisioline Radiant® permite operatorului sa utilizeze protocoale de tratament prestabilite cu parametri intuitivi si usor de inteles, precum si ajustarea libera a parametrilor de tratament.

Cu Fisioline Radiant® operatorul poate crea programe personalizate concepute pentru client si indicate pentru zonele de tratat pentru tratamente rapide, concentrate si eficiente

 

Touch-screen display

 Interfata Fisioline Radiant® afiseaza parametrii pe un ecran tactil mare de 7” pentru a citi de la distanta si a oferi operatorului controlul performantei corecte a dispozitivului.

 

 Radiant® Assistant: curs de radiofrecventa disponibil in tehnologia dumneavoastra

 Videoclipuri multimedia asociate tratamentelor.

Fisioline Radiant® prezinta o inovatie importanta: potrivirea protocoalelor terapeutice prestabilite cu tutoriale video ilustrative, intotdeauna disponibile, actualizabile si utilizabile direct din consola dispozitivului, aratand cu detalii miscarile ce trebuie efectuate de catre operator in timpul tratamentului. Aceste materiale de instruire permit o utilizare rapida chiar si pentru operatorii fara experienta speciala in utilizarea radiofrecventei

 

Pret radiant mobil 10998 eur+tva

Pret radiant 200 suport 14998 eur+tva

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Fisioline Radiant®

Fisioline Radiant®

Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO