Produse

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

C1 DIGITAL WHITE GOLD TITANIUM PLATE CORIOLISS

1000C1.00/ CRS.1281

New product

488 Produse

CHIC DESIGN AND ULTIMATE GLAMOROUS RED CARPET

847,72 lei tax incl.

-90,00 lei

937,72 lei tax incl.

More info

C1 DIGITAL GOLD 

TITANIUM PLATE CORIOLISS

CHIC DESIGN AND ULTIMATE GLAMOROUS RED CARPET HAIR STYLING RESULTS WITH CORIOLISS PROFESSIONAL TITANIUM FLAT IRON

              

               C1 are placi de titan super-netede care aluneca fara efort peste par, iar sistemul de placi plutitoare garanteaza o aliniere perfecta Placa corioliss C1 digital este un instrument conceput pentru salon dar si pentru utilizare acasa.. Cu un design practic si atractiv, este foarte usor de folosit si permite a se obtine rezultate spectaculoase.

Aceasta versiune digitala introduce pentru prima data un control mai eficient al temperaturii care cuprinde o reglare a  temperaturiin 6 trepte  diferite de la 120 la 235 ºC,  pentru a se adapta oricarui tip de par.

Ergonomia sa se adapteaza oricarui tip de lucru, iar temperatura maxima pe care o atinge permite efectuarea oricarui tratament specializat de coafura, ceea ce o face placa  idea  pentru utilizarea in saloane.

Noul finisaj interior cromat ii confera o eleganta aparte, in timp ce materialul Soft Touch al carcasei este ideal pentru a crea valuri și bucle in toate versiunile sale, deoarece ofera o alunecare cu control total asupra parului. Poti obtine orice coafura iti imaginezi!

Designul simplu și eficient este atât de ușor de utilizat, cu rezultate remarcabile. Bratele interioare cromate sunt ideale pentru a crea bucle și valuri, corpul exterior al lui C1 ofera un control mai mare și se simte uimitor la utilizare. Puteti crea stiluri noi și interesante!

 

CARACTERISTICI:

 

•Placi de titan de calitate.

•Placi basculante ultra-soft.

• Finisaj Soft Touch.

• Display de control al temperaturii 120-140-160-210-235º. Ideal pentru efectuarea tratamentelor in salon.

•Nanotehnologia particulelor de argint.

• system de incalzire in Infraroșu  integrat.

•Tehnologia cu ioni negativi.

•Incalzire in 20 de secunde.

•Circuite cu dubla tensiune.

• Cablu pivotant la 360º.

•Husa inclusa.

•Oprire automata de siguranta: 60 de minute

Dimensiuni:

•Placile din titan : 2,4 x 9 cm

•Dimensiunea totala a  placiia: 3 x 27,5 cm

    Perfect pentru îndreptare,bucle sau onduleuri, Corioliss C1 Flat Iron combină o  ușoară la atingere cu rezultate de înaltă performanță. Dispunând de plăcuțe flotante de titan lățime de 1 " pentru a asigura un contact perfect și o distribuție a căldurii tot timpul ,placa alunecă chiar și pe ce mai gros fir de par, fără efort.Ideal pentru orice tip de păr, în special gros și aspru, pentru a obține rezultate ultra-netede într-o singură trecere. Placa are cea mai avansată tehnologie anti-statică cu emitere de IONI negativi, pentru a oferi rezultate instantanee fără frecare pentru un finisaj matasos și neted.Tehnologia cu infraroșu oferă protecție cuticulei, pastreaza firul hidratat,previne efectul de frizz, pentru un par cu aspect sanatos. Vezi si  și simti diferența după fiecare utilizare Parul este usor , strălucitor și frumos sănătos Stil cu încredere cu Corioliss C 1 Titanium!

Acest produs eface parte  din categoria igienice si nu poate fi returnat.

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C1 DIGITAL WHITE GOLD  TITANIUM PLATE CORIOLISS

C1 DIGITAL WHITE GOLD TITANIUM PLATE CORIOLISS